Retour Zenden

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankopen. Bent u niet tevreden over het product?

Voor alle V-Locks sloten bieden wij een “14-dagen tevredenheidsgarantie ‘ op alle sloten gekocht bij www.V-Locks.com. U heeft 14 kalenderdagen (vanaf de dag dat u het item ontvangt) om deze terug te sturen, zonder opgaaf van redenen. Het product zal onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking retour gestuurd moeten worden. De kosten voor het retour sturen, zijn voor rekening van de klant.

 

Wanneer V-Locks een foutieve levering heeft gedaan, worden de retourkosten gerestitueerd.

 

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product. Hij zal het product slechts gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren aan de ondernemer retourneren, Het is raadzaam om de verzending van uw V-Locks sloten via de methode voor het bezorgen van een verzekerde ‘handtekening vereist’. De V-Locks sloten moet worden geretourneerd in “als nieuw” staat, met de oorspronkelijke tag, samen met de ongewijzigde originele doos. Stuur een e-mail naar info@v-locks.com met betrekking tot uw teruggave, met vermelding van uw bestelnummer. U ontvangt van ons een RMA nummer zonder dit nummer kunt u geen retour zending zenden.Het aankoopbedrag wordt na binnenkomt binnen 14 dagen gecrediteerd onder aftrek van de eventuele verzendkosten.

 

Verzenden naar:
V-Locks BV
Sluisweg 2z, 5145 PE
Waalwijk Nederland

Extra informatie

 

Internationale bestellingen buiten Europa zijn verantwoordelijk voor overzeese verzendkosten en voor alle gemaakte verzendkosten inclusief BTW-belastingen en toeslagen. Zorg ervoor om ons te contacteren, voordat u de zending retourneert. Stuur een e-mail naar info@v-locks.com met betrekking tot uw teruggave, met vermelding van uw bestelnummer. Dan sturen wij u een RMA nummer om te vermelden op de verpakking en op de retourbon.